Scuderia SA | 2024 Edition

Geimplanteerd Embryo 2

Dominator 2000 ZCassini II

Dit niet-gesekste embryo heeft het winstpotentieel van Concordia HB (Cassini II) en Dominator 2000 Z (1.65m), waardoor het een opwindend vooruitzicht is voor de toekomst van de springsport. Met het indrukwekkende prestatierecord van Concordia en de onmiskenbare invloed van Dominator in de sport, belooft dit embryo een mix van talent, kracht en sterke techniek.

Concordia HB heeft een succesvolle competitieve carrière achter de rug, waarbij ze haar veelzijdigheid en betrouwbaarheid op verschillende niveaus heeft aangetoond. Samen met haar ruiter behaalde ze vier nationale titels in Hongarije, waaronder het jeugdkampioenschap en het Indoor Young Rider-kampioenschap, evenals twee nationale titels in Outdoor Young Rider-wedstrijden. In 2020 was Concordia bezig aan een winning streak en behaalde vier opeenvolgende U25 Grand Prix-overwinningen. Ze toonde haar talent ook internationaal, met het winnen van een 1.45m World Ranking rubriek op het CSI2* in Oliva Nova, Spanje, en een plaats in de CSI2* 1.45m Praag Playoffs. Concordia is ook als 5e geëindigd in de Hongaarse Senior Championship Finals over een parcours van 155 cm.

De vader, Dominator 2000 Z (1.65m), is een toonaangevende hengst die bekend staat om zijn uitstekende springvermogen, maat en techniek. Onder Christian Ahlmann behaalde Dominator de overwinning in de CSI5 Grand Prix van Doha* en wordt gevierd omdat hij de enige hengst was die een perfecte 10 scoorde op Kwaliteit, Maat, Galop en Techniek. Zijn nakomelingen, zoals D’Aganix 2000 Z (1.50m) en Dandy G&C Z (1.50m), bewijzen zich al in het internationale circuit en tonen het vermogen van Dominator om zijn atletische eigenschappen en sterke springcapaciteiten door te geven.

Dit embryo biedt een sterke genetische combinatie: de veelzijdigheid, prestaties en rijdbaarheid van Concordia HB, gecombineerd met de reikwijdte, kracht en zorgvuldigheid van Dominator 2000 Z. Dit maakt het een veelbelovende optie voor diegenen die willen investeren in een toekomstige ster voor zowel competitie als fokkerij.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner