Scuderia SA | 2024 Edition

Geimplanteerd Embryo 3

Chacco BlueTobago Z

Dit embryo, een dochter van de productieve Chacco Blue, en uit de jonge en veelbelovende Tosca SA Z combineert het bewezen vermogen van Chacco Blue om toppresteerders te produceren en het opkomende potentieel van de moederlijn van Tosca SA Z maken dit embryo tot een opwindende kans.

Hoewel Tosca SA Z als 4-jarige merrie nog steeds een opkomend talent is, is haar afstamming werkelijk uniek in zijn soort. Ze is een dochter van Scuderia 1918 Tobago Z (1.65m), een van de toonaangevende verervers en springpaarden van zijn tijd, met een indrukwekkend palmares van 11 internationale overwinningen op 1.60m-niveau, waaronder de Wereldbekerfinale in Göteborg of de GCL van Rome. Als jonge fokmerrie draagt Tosca de genetische troeven van haar vader, die al nakomelingen heeft voortgebracht die op 1.50m-1.55m-niveau springen en blijk geven van talent en rijdbaarheid.

Tosca’s moeder, Evita van ‘t Zoggehof, van Golden Hawk (1.60m), maakt deel uit van een sterke moederlijn die teruggaat op Fragance de Chalus. Hoewel Tosca haar eigen stempel nog moet drukken, suggereert haar stamboom een sterke basis voor het produceren van springpaarden van topkwaliteit.

De hengst, Chacco Blue (1.60m), is wereldwijd een toonaangevende figuur in de springsport. Hij domineert sinds 2017 de Rolex WBFSH Show Jumping Sire Rankings en staat bekend om het voortbrengen van Grand Prix-sterren als Explosion W (1.70 m), Blue Movie (1.70 m) en Chalou (1.65 m). Chacco Blue’s eigen carrière omvatte podiumplaatsen, zoals een 3e plaats in de Grote Prijs van Aken en een overwinning in de CSI3* Grand Prix van Neumünster. Chacco Blue staat bekend om het doorgeven van kracht, zorgvuldigheid en vermogen en de genetische invloed is goed ingeburgerd bij het produceren van springpaarden op eliteniveau.

Dit embryo is een veelbelovende mix van het jonge potentieel uit de lijn van Tosca SA Z en het uitzonderlijke palmares van de nakomelingen van Chacco Blue. Met een ongeëvenaarde afstamming en het potentieel voor uitmuntendheid in zowel sport als fokkerij, vertegenwoordigt dit gesekste mannelijke embryo een waardevolle investering voor de toekomst van de springsport.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner