Scuderia SA | 2024 Edition

Corlys Velaryon SA Z

Chacco BlueChin Chin

Corlys Velaryon SA Z vertegenwoordigt een ongelooflijke kans in de moderne fokkerij, als directe afstammeling van China Touch Hero, een van de meest gevierde merries in de hedendaagse sportpaardenfokkerij. China Touch staat bekend om het produceren van consistent succesvolle nakomelingen en brengt niet alleen prestaties, maar ook een ongeëvenaarde reputatie voor het produceren van springpaarden van topniveau. In combinatie met de vader Chacco Blue (1.60m), wiens invloed op de moderne springsport ongeëvenaard is, kan Corlys bogen op een pedigree die een uitzonderlijke potentie voor sport en fokkerij belooft.

China Touch Hero (1.45m) heeft zich gevestigd als een topfokmerrie, met haar nakomelingen die uitblinken op het hoogste niveau. Haar nakomelingen zijn onder meer Akarad Hero Z (1.60m), een vaste waarde in het CSI5* GCL-circuit; Jaguar de Tiji (1.50m), momenteel één van de toppaarden van Pieter Clemens; en Espirit de la Roque (1.50m). Daarnaast is ze de moeder van Sea Coast Don’t Touch Tiji Hero (1.45m) van Olympiër Aleksandr Onyshchenko en de grootmoeder van Dourkhan Hero Z (1.60m) en Inoui du Seigneur (1.50m). De nakomelingen van China Touch zijn zeer gewild op veilingen, zoals blijkt uit de verkoop van een Balou du Reventon-veulen voor € 46.000 en Devil 2000 Z, een rijzende ster van Dominator, die maar liefst € 190.000 werd verkocht.

Als vader van de geweldige Chacco Blue (1.60m) erft Corlys een erfenis van kracht, techniek en succes. Chacco Blue domineert sinds 2017 de WBFSH Show Jumping Sire Rankings, dankzij zijn uitzonderlijke nakomelingen als Explosion W (1.70m), Blue Movie (1.70m) en Chalou (1.65m). Chacco Blue’s eigen carrière werd gekenmerkt door opmerkelijke overwinningen, waaronder een 3e plaats in de Grand Prix van Aken en een overwinning in de CSI3 Grand Prix van Neumünster* met Andreas Kreuzer, die een sterke indruk achterliet van zijn prestaties en veelzijdigheid.

De combinatie van het bewezen vermogen van China Touch Hero om springpaarden van topniveau te produceren en de wereldberoemde invloed van Chacco Blue zorgt voor een hengstveulen met een uitzonderlijke basis. Corlys Velaryon SA Z onderscheidt zich niet alleen door zijn afstamming, maar ook door de kans die hij vertegenwoordigt als toekomstige toppresteerder en potentiële dekhengst.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner