Scuderia SA | 2024 Edition

Martell SA Z

Mylord CarthagoKannan

Martell SA Z belichaamt de zorgvuldige selectie van elite bloedlijnen, die kracht, snelle reflexen en werklust combineren. Hij draagt de kracht van Kannan en de behendigheid van Mylord Carthago, waardoor hij een uitzonderlijk vooruitzicht is voor competitie op het hoogste niveau.

Goya onderscheidt zich als een directe nakomeling van de uitzonderlijke Usha van’t Roosakker (1.50m), een van de meest invloedrijke fokmerries ter wereld. Usha’s nalatenschap omvat het voortbrengen van vier internationale 5* Grand Prix-springpaarden, met name Babbe van’t Roosakker (1.60m), een gevierd Grand Prix-winnaar. Goya deelt ook een directe band met George Z (1.50m), vaak het “fokwonder” van Stephex Stables genoemd, wat de kracht en diepte van deze moederlijn weerspiegelt. Goya heeft zelf haar waarde als moeder bewezen door nakomelingen voort te brengen die succesvol deelnemen aan internationale 5* Grand Prix-rubrieken. De hoge waarde van haar nakomelingen blijkt uit recente veilingresultaten, zoals Capellini Pommex Z, die voor €66.700 werd verkocht. Zelfs als grootmoeder is haar invloed opmerkelijk; Domino Effect T40 Z en Eastcoast Pommex Z werden verkocht voor respectievelijk €40.000 en €48.000.

Mylord Carthago (1.60m) brengt een rijke achtergrond mee in zowel de sport als de fokkerij. Door Pénélope Leprévost beschreven als “het paard van zijn leven”, was hij al op jonge leeftijd een uitblinker, hij was finalist op de Wereldkampioenschappen Lanaken als vier-, vijf- en zesjarige en eindigde als 4e als zevenjarige. Mylord had een illustere carrière, waaronder deelname aan de Olympische Spelen van 2012 in Londeneen 3e plaats in de Olympia World Cup Qualifier in Londen 2009 en het winnen van meerdere CSI5* Grand Prix. Met Fragrance de Chalus als moeder voert hij één van de beste moederlijnen van het ras Selle Français. De impact van Mylord als vererver is al even opmerkelijk, met tal van nakomelingen die op 1.60m-niveau presteren, zoals Atome des Etisses (1.60m), winnaar van de CSI5* Grand Prix van St. Tropez.

Benieuwd wat de toekomst voor Martell in petto heeft!

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner