Scuderia SA | 2024 Edition

Harwick SA Z

HeartbreakerTaloubet Z

Harwick SA Z combineert de kracht van Tagine SA en de invloed van één van de meest succesvolle springstieren, Heartbreaker. Dit hengstveulen vertoont vroege eigenschappen van zelfverzekerdheid, intelligentie en snelle, evenwichtige bewegingen.

De hengst Heartbreaker (1.60m) is een hoeksteen van de moderne springsport. Als deelnemer behaalde Heartbreaker grote successen, hij eindigde als 4e in de Grand Prix van Aken en werd 4e in de Grand Prix van Londen, dankzij zijn snelle reflexen en enorme vermogen. Zijn zorgvuldige en effectieve springstijl, gekoppeld aan een sterke bereidheid om voor de overwinning te vechten, maakten hem tot een uitblinker in elke wedstrijd. Heartbreaker heeft deze kwaliteiten doorgegeven aan zijn nakomelingen en heeft talloze internationale springpaarden voortgebracht, waaronder Romanov (1.60m), Echo van’t Spieveld (1.60m) en Verdi (1.60m). Zijn nakomelingen staan bekend om hun rijdbaarheid, scherpte en voorzichtigheid – allemaal eigenschappen die hen zeer gewild maken in de sport en fokkerij.

De moeder, Tagine SA, is een combinatie van elitebloedlijnen en is een dochter van Taloubet Z (1.60m), het vooraanstaande springpaard van Christian Ahlmann en Jenna van’t Meulenhof, een volle zus van Emerald (1.60m). De moederlijn is gevuld met internationale artiesten zoals Diamanthina v/h Ruytershof (1.60m) en Herald van’t Ruytershof (1.60m), wat ervoor zorgt dat Harwick atletisch vermogen, springvermogen en een natuurlijk vermogen om op hoog niveau te presteren erft.

Harwick SA Z vertoont al tekenen van zijn afstamming: hij is een zelfverzekerd en intelligent hengstveulen met een bereidheid om te leren en een gretigheid om te behagen. Zijn snelle, krachtige bewegingen en sterke frame doen denken aan Heartbreaker, waardoor hij een opwindend vooruitzicht is voor toekomstige competities. Met de snelle reflexen en het vermogen van Heartbreaker en het atletische talent van Tagine SA, is Harwick gefokt om zowel een concurrent in de sport te zijn als een waardevolle aanwinst in fokprogramma’s.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner