Scuderia SA | 2024 Edition

Ursula Du Cassi Z

UntouchableCassiano 3

Ursula du Cassi Z is een spannend merrieveulen, met een zelfverzekerd karakter, een correct exterieur en een snelle, krachtige beweging. Ze is gefokt voor de topsport en combineert de kwaliteiten van haar moeder Cassiona D.L. (Cassiano), die internationaal tot 1.45m en nationaal 1.55m sprong, met het bewezen talent van Untouchable (1.60m).

Untouchable (1.60m), de vader van Ursula, kende een opmerkelijke internationale carrière, met tal van successen in Wereldbekerwedstrijden en hoge klasseringen in CSI5* Grand Prix-klassen, zoals de GP van Zürich, de Grote Prijs van Rio de Janeiro of de Wereldbeker van Mechelen. Untouchable staat bekend om zijn vermogen, snelle reflexen en indrukwekkende techniek en presteerde met zowel kracht als finesse, waardoor hij een gerespecteerde partner is op het hoogste niveau van competitie. Zijn uitzonderlijke afstamming – een combinatie van Hors la Loi II (1.60m) en Heartbreaker (1.60m) – heeft zich vertaald in een succesvolle fokkerijcarrière. De nakomelingen van Untouchable, zoals Corana’s M&M (1.60m) en Vintadge de La Roque (1.60m), vertonen dezelfde springkwaliteit, atletisch vermogen en snelheid, waardoor ze consistent presteren op internationaal niveau.

De moeder, Cassiona D.L., stond bekend om haar uitzonderlijke rijdbaarheid en bereidheid om alles voor haar ruiter te doen. Onder een jonge meisjesrijder met slechts een trens toonde ze behendigheid en snelheid, waarbij ze vaak de snelste bochten op het parcours nam. Haar consistente en voorzichtige springstijl maakte haar tot een geduchte concurrent, die vertrouwen gaf over elke hindernis. In haar moederlijn zien we ook andere sterke springpaarden, zoals Classic Europa (1.50m), Caplander (1.60m) en Quite Zero (1.60m), allemaal met topresultaten op grote evenementen.

Ursula du Cassi Z erft deze krachtige combinatie van wendbaarheid, snelheid en voorzichtigheid. Met haar correcte benen, zelfverzekerde karakter en snelle, evenwichtige bewegingen vertoont ze eigenschappen die ideaal zijn voor de moderne springsport.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner