Scuderia SA | 2024 Edition

Tyrell SA Z

ToulonFor Pleasure

Tyrell SA Z is een imposante jongeling, met een groot frame, krachtige galop en indrukwekkende algehele kracht – eigenschappen die voortkomen uit zijn topafstamming.

De moeder, Mioko SCF, stamt af van een van de meest illustere lijnen van de sport. Als vader van For Pleasure (1.60m), een paard dat vier gouden teammedailles won voor Duitsland en tal van topspringpaarden voortbracht, is Mioko een volle zus van Derly Chin de Muze (1.60m), een Olympische deelnemer onder Eric Lamaze. Deze moederlijn gaat ook terug op Werly Chin de Muze (1.60m) en de legendarische Qerly Chin (1.60m), bekend om het voortbrengen van meerdere toppers.

Aan vaderszijde is Toulon (1.60m) een uitzonderlijke hengst die grote successen boekte in het internationale circuit, met onder meer een overwinning in de 1.60m Global Champions Tour Grand Prix van Sao Paulo. Toulon geeft zijn atletisch vermogen, voorzichtigheid en snelle reflexen door – kwaliteiten die zijn vader, Heartbreaker (1.60m), versterken. De nalatenschap van Heartbreaker omvat het verwekken van talloze topspringpaarden die bekend staan om hun vermogen, rijdbaarheid en sterke prestaties in Grand Prix-evenementen.

Tyrell SA Z erft de atletische kracht van zowel zijn moeder- als vaderlijnen, waardoor hij een evenwichtig, sterk hengstveulen is met een krachtige galop en frame. Hij toont het vermogen om snelle impulsen te genereren en het evenwicht te bewaren, wat suggereert dat hij zich zal ontwikkelen tot een veelzijdige en consistente artiest op hogere competitieniveaus.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner