Scuderia SA | 2024 Edition

Chester SA Z

Chin ChinTaloubet Z

Chester SA Z combineert de uitstekende afstamming van zijn moeder Tagine SA met de toptalent Chin Chin.

Chester’s moeder, Tagine SA, is een 2020-merrie die enkele van de meest opmerkelijke bloedlijnen in de sport samenbrengt. Ze is het product van Taloubet Z (1.60m), de superster van Christian Ahlmann die bekend staat om zijn kracht en snelle reflexen, en Jenna van’t Meulenhof, de volle zus van de gevierde Emerald (1.60m) en Diamanthina v/h Ruytershof (1.60m), beiden succesvol in de top van de sport. Jenna’s moeder, Carthina Z, bracht een veelvoud aan internationale prestaties, waaronder Herald van’t Ruytershof (1.60m), Le Blue Diamond (1.60m) en Kentucky Van’t Ruytershof (1.55m). Deze indrukwekkende moederlijn wordt verder versterkt door de erfenis van Taloubet Z, bewezen door zijn nakomelingen, zoals Take A Chance On Me Z (1.65m) en Taloubetdarco K Z (1.60m).

Aan vaderszijde had Chin Chin (1.60m) een uitstekende internationale carrière met Jaime Azcarraga, met vijf overwinningen in de Noord-Amerikaanse Wereldbekercompetitie van 1988, een 6e plaats op de Olympische Spelen van Seoul en deelname aan zowel de Olympische Spelen van Barcelona als de inaugurele Wereldruiterspelen van 1990. Zijn invloed als vererver is groot, met nakomelingen als Ta Belle van Sombeke (1.60m) en Querly Chin (1.60m), en zijn merrieveulens worden bijzonder gewaardeerd voor de fokkerij vanwege hun prestatiepotentieel en kwaliteit.

Chester SA Z, met zo’n sterke en bewezen afstamming van zowel moeder als vader, is klaar om de erfenis van uitmuntendheid in sport en fokkerij voort te zetten, waardoor hij een opwindend vooruitzicht is voor zowel springliefhebbers als fokkers.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner