Scuderia SA | 2024 Edition

Asterix SA Z

Aganix du SeigneurKannan

De pedigree van Asterix SA Z is er een voor in de boeken, met elastische bewegingen, een krachtige galop en een niet-aflatende focus – allemaal eigenschappen die hij heeft geërfd van zijn winnende afstamming.

Zijn moeder, Oh d’Eole (1.60m), was een ster in het LGCT-circuit en concurreerde jarenlang op het hoogste niveau onder gerenommeerde Olympiërs als McLain Ward, Kevin Staut en Gregory Wathelet. Oh d’Eole staat bekend als een van de snelste paarden op het circuit en behaalde wereldwijd Grand Prix-overwinningen, waaronder back-to-back overwinningen in Shanghai (met verschillende ruiters) en triomfen in Lyon, Bourg-en-Bresse, Barcelona, Magna Racino en Spruce Meadows. Haar moederlijn is al even indrukwekkend en bracht meerdere 1.60m-deelnemers zoals Noble des Bruyères (1.60m), Jiva (1.60m) en Ambrisio d’Alcy (1.60m).

Aan vaderszijde was Aganix du Seigneur Z (1.60m) één van de grootste talenten van Jos Lansink voordat een blessure zijn focus volledig op de fokkerij verlegde. Als zoon van Ogano Sitte (1.60m) – zelf een product van de Olympische merrie Gute Sitte (1.60m) – heeft Aganix tal van toppers voortgebracht. Zijn nakomelingen zijn o.a. Agana van het Gerendal Z (1.60m) onder het zadel van Lillie Keenan; Pieter Clemens’s Akarad Hero Z (1.60m)Ayade Hero Z (1.60m); en Attoucha Hero Z (1.60m) van Paris Sellon, die allemaal hun stempel drukken op het internationale circuit.

Asterix SA Z is de belichaming van zijn geweldige afkomst en combineert snelheid, behendigheid en springtalent – een jonge prospect die klaar is om de erfenis van zijn kampioenenlijn in de springsport voort te zetten.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner