Mufasa SA is via de veiling van Mitteldeutsche Pferdemarketing GmbH toegetreden tot het team van Scuderia SA, waar zijn opmerkelijke kwaliteit schitterde door zijn krachtige vrijspringen, dat ook op onze veilingsite wordt gepresenteerd. Sindsdien is hij geruind en is hij onder het zadel gestart, waarmee hij bewijst een getalenteerd, gemakkelijk te hanteren jong paard te zijn dat klaar is voor de start van zijn wedstrijdcarrière. Mufasa SA vertoont een opvallende gelijkenis met zijn vader, Mumbai van de Moerhoeve (1.65m), niet alleen in zijn atletische bouw en sterke uitstraling, maar ook in zijn moeiteloze springtechniek en natuurlijk vermogen.

Mumbai van de Moerhoeve is uitgegroeid tot een rijzende ster op het internationale toneel en heeft hoge klasseringen behaald in prestigieuze CSI5* Grand Prix en Nations Cups. De vader van Mumbai, de legendarische Diamant de Semilly (1.60m), is een van de meest invloedrijke hengsten in de springsport en brengt toppers als Don VHP Z (1.60m) en Quickly de Kreisker (1.60m). Deze afstamming geeft Mufasa een uitzonderlijke atletische basis en bewezen prestatiebloed.

Aan moederszijde komt Mufasa uit Celina, van Classe (1.45m), die bekend staat om het voortbrengen van nakomelingen met vermogen, zorgvuldigheid en sterke rijdbaarheid. De moederlijn voegt daar volwassenheid en springtechniek aan toe, waardoor Mufasa SA een allround veelbelovend talent voor de sport is.

Net als Mumbai toont Mufasa een uitzonderlijke bereidheid om te presteren en een voorzichtige maar krachtige aanpak van de obstakels. Zijn kalme temperament en atletisch vermogen maken hem tot een ware weerspiegeling van de kwaliteiten van zijn vader. Mufasa SA combineert een uitstekende afstamming, atletisch talent en een coöperatief karakter, waardoor hij een ideale kandidaat is voor iedereen die op zoek is naar een jong paard met een mooie toekomst in de springsport.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner