Scuderia SA | 2024 Edition

Trianon SA Z

Scuderia 1918 Tobago ZPresident

Trianon SA Z neemt een speciale plaats in bij het team van Scuderia SA. Ha liep al mee in de embryonale fase, want de professionals van het Team haalden hem voor 36.000 euro aan als veilingtopper van Zangersheide Auction. Dit unieke veulen is geboren door de 100Þ verjaardag van Trianon, het vredesverdrag dat een einde maakte aan de Eerste Wereldoorlog. Dit opmerkelijke jonge paard brengt niet alleen Hongaarse afkomst met zich mee, maar hij is ook een gemakkelijk te hanteren hengst, die met een verbazingwekkend vermogen springt!

Naast zijn eigen prestaties heeft Trianon ook een buitengewone afstamming. De naam Baby Fee des Hazalles moet haar bekend in de oren klinken, hetzij vanwege haar eigen prestatie, hetzij dankzij haar wereldberoemde volle zus. Baby Fee sprong succesvol tot op 1.50m-niveau met Gregory Wathelet, de ruiter van Oh d’Eole als Kannan-vader. Baby Fee heeft ook nakomelingen die op het hoogste niveau van de sport uitkomen: de Daigneux-Lange gefokte Tinka’s Fee Sauveniere Z (1.45m) of Fabienne Daigneux-Lange’s eigen BB d’Fee Sauveniere Z (1.45m). Geen wonder dat fokkers graag gebruik maken van deze moederlijn, want Baby Fee is de volle zus van het 1.65m-niveau van Venue D’Fees des Hazalles, het paard dat Eve Jobs, de dochter van Steve Job, naar de topsport bracht!

Trianon SA Z is een absolute kandidaatshengst, niet alleen op basis van zijn dynamische vaardigheden en adembenemende looks, maar ook vanwege zijn topper Scuderia 1918 Tobago Z, die de “Superstar of Today and the Legend of Tomorrow!” is, zoals Stephex Stables hem noemt. De 1.70m gewaardeerde hengst, het toppaard van Olympiër Daniel Deusser, heeft talloze CSI5* evenementen gesprongen, won de Wereldbeker van Göteborg, de Grote Prijs van Aken voor twee opeenvolgende jaren en begon 2022 met een overwinning op het CSI5* van ‘s-Hertogenbosch en het CSI5* van Wellington. Als vererver heeft hij zich ook bewezen dankzij Top Gun Z (1.50m) en 8-jarige 1.45m-springpaarden zoals Toscane Z of Andre Calabro’s Otello De Guldenboom.

 

Filters

Bidding place

Discipline

Age

Sire

Dam sire

Gender

Size

Studbook

Country

Partner